Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ем...айде и аз малко да се изповядам...не съм ходил на църква от много време...вече си имам рутер...кеф.....са съм в кенефа и пиша глупости...пак кеф...уча в технически университет - софия...смесени чувства....малко по - късно имам контролно по механика...кофти.....стискайте палци че си е е***о мамата!
    alfa romeo 33 ...crushed and sold!

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
      Ти пак добре,само си си помечтал,аз пък санувах наскоро на един авер жената,мали какви неща правихме...Пък ми е много добър приятел и за едната п*ка не си заслужава.Но пък съня си заслужаваше,добре че такива неща ги сънувам сутрин малко преди да стана и .... жената го отнесе.
      да и искам ли прошка
      То по-принцип се сънува 15 мин.преди да се събудишАз па не съм карал Алфата от 5 дни,писна миае некой да идва да я взима,че ще викна Джейсън
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        ...Аз па не съм карал Алфата от 5 дни,писна миае некой да идва да я взима,че ще викна Джейсън
        Аз па сега слезнах от моята (тая новата), че до вчера беше в бокса за агренаж... кеф
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от piqnica Покажи съобщение
          Имам СЕ W550, но е вече на почти 3 години и често му се бъгва софтуера. Та бъгна се един ден и реших в нас да го оправя. Ъпдейтнах го с най-новия софтуер, телефона литна, стана перфектен... Обаче нещо ровичках по една друга смотана програма докато беше вързан тела и пак софтуера му блокира. (самия блокаж е в това, че като пуснеш телефона и седи бял екрана) . Та опитах пак да го ъпдейтна (с цел да се оправи), но самата програма (sony ericsson update service) казва, че на телефона има най-новия софтуер и няма наличен ъпдейт. Е хубаво ама телефона така и не работи. Почнах да свалям разни firmware-и (софтуер за телефон), качвах най-различни, но всички бяха кодирани, демек не работи с нашите карти. (ъпдейт сървиса все още не работи) И сега си имам кодиран телефон с неизвестен софтуер и трябва да давам пак пари за него :@
          Ако някой знае от къде да дръпна български firmware за w550 ще съм му много благодарен ако даде линкче.
          А иначе имам и C902 и по неговия софтуер ровичках. Смених си softkey копчетата бързите бутони за меню , медия и други. Направих го с цел да махна live! бутона, защото телефона ми е на водафон, а те много ебават менютата. Та него съм си го направил много яко а и самия телефон е перфектен, препоръчвам го на феновете на Сони Ериксон!
          all4smartphone.com
          Това е форума за теб. Порови се ако нищо не намериш пусни тема, може да ти помогнат

Comment

Пийнах си...........................пак с колеги ..............
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

ЕХХХ живот ли? ДА го опишеш
              Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
              ех.. Малкото КуВе
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                Пууууууу аз рекох си я резнал.
                Аз не моем да разберем защо се за сех си мислите - аз си я пожелах цял дена да ми мие колата, готви и да ми прислугва в къщи бре.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Аз не моем да разберем защо се за сех си мислите - аз си я пожелах цял дена да ми мие колата, готви и да ми прислугва в къщи бре.....
                  Тия желания.....сбъдват ли се още?
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    Тия желания.....сбъдват ли се още?
                    Мани не стаааа
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Мани не стаааа
                      ..жалко, едно време имаше и такива!

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Се си мисля, че за първото по-лесно щеше да се навие
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

...Мамка му и държава...днес ме ощавиха с 100лв. местен данък, че съм придобил автомобил!

Comment

Аз влезнах тук http://slavinka89.mondozoo.com/ , голям грях
                            sigpic
                            SCUDERIA ITALIA
                            BMW 5-er
                            BMW 7-er
                            Fiat GP

Comment

Дадох кръв чуствам се чудесно!
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                                Дадох кръв чуствам се чудесно!
                                И сега забравяш за алкохол и мрьсници
                                0888515205

Comment

Working...
                                X